Unable to Load Just One Website

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by benhollberg, Apr 25, 2011.

  1. benhollberg macrumors 68020

    benhollberg

    Joined:
    Mar 8, 2010
    #1
    I am trying to go to a website, I can't access it though. I can access every other webpage I want on my MacBook Pro, iPhone, iPad... but this one site. I believe it is because of my service provider, which is Comcast. When attempting to load the page in any browser I get the response the the server wasn't responding. When I try to connect the site through other service providers, I have a Clear iSpot and AT&T iPhone 4, I can access it just fine on all my machines.

    Anyone ever heard of this happening? I have been in contact with the administrator of the site who has tried to give me solutions but nothing has worked. I really need to get this resolved quick, I would love help. Thanks.
     
  2. GGJstudios macrumors Westmere

    GGJstudios

    Joined:
    May 16, 2008
    #2
    It would help if you include what site you're trying to reach.
     
  3. benhollberg thread starter macrumors 68020

    benhollberg

    Joined:
    Mar 8, 2010
    #3
    It's All Tech
     
  4. GGJstudios macrumors Westmere

    GGJstudios

    Joined:
    May 16, 2008
    #4
    It works fine from here, using Comcast.
     
  5. benhollberg thread starter macrumors 68020

    benhollberg

    Joined:
    Mar 8, 2010
    #5
    Ya I've tried it on other systems and all works good. I seem to really be the only person having this problem the administrator said. Everything else I try to do works good as well, I mean websites. Have you ever heard of this happening before to other sites?
     
  6. GGJstudios macrumors Westmere

    GGJstudios

    Joined:
    May 16, 2008
    #6
    Try clearing your cache and cookies. Also, check any adblockers you may have running.
     
  7. benhollberg thread starter macrumors 68020

    benhollberg

    Joined:
    Mar 8, 2010
    #7
    I have tried all that, I did the reset Safari, but unchecked the reset top sites box, and disabled ClickToFlash. That is the only extension I have running regularly, the other is Twitter but I don't use it ever and it is always disabled. The first thing I thought was my IP Address was being blocked from the servers because I could access the site on everything via Clear or AT&T on my iPhone, the site just won't work on my home network.
     
  8. benhollberg thread starter macrumors 68020

    benhollberg

    Joined:
    Mar 8, 2010
    #8
    Just got it resolved, for some reason the host of that website blocked my IP Address. Looks like everything is back to normal.
     

Share This Page