Resolved Unable To Restore Iphone 4s (bricked?)

Discussion in 'iPhone' started by TechyArt, Dec 31, 2014.

  1. TechyArt, Dec 31, 2014
    Last edited: Jan 1, 2015

    TechyArt macrumors newbie

    Joined:
    Dec 31, 2014
    #1
    Hey so I am new to this forum, and i am looking for a solution to fix my iphone 4s. The issue I am facing is that my iphone 4s doesn't want to restore. The problem is I keep getting an error (21). I tried to change the battery and that didn't work. I have tried to look for special software and came up with nothing. At one point the iphone was showing the apple logo but it was looping continuously (very fast, maybe 5 seconds). So what is going on with this thing? :mad:
     
  2. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #2
    That usually sounds like a hardware issue.
    I'd bring it to Apple or a repair place to have it checked out.
     
  3. TechyArt thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 31, 2014
    #3
    What if it's not under warranty? or how does that work?
     
  4. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #4
    They will tell you more details and tell you how much it will cost for repairs or what is broken etc...
     
  5. TechyArt thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 31, 2014
    #5
    I can fix it myself, that is why i'm seeing what the forums have to offer for solutions.
     
  6. eclipse01 macrumors 68020

    eclipse01

    Joined:
    May 16, 2011
    Location:
    Eau Claire, WI
    #6
    was it jailbroken at all?

    could be set to cydia source
     
  7. TechyArt thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 31, 2014
    #7
    I cannot say for sure, i did try tinyumberalla, and the host thing.

    ----------

    I just checked and it is unchecked in tinyumbrella. But if it's the hardware, it can be fixed.
     
  8. TechyArt thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 31, 2014
    #8
    AHH! finally i figured it out. It was the battery the whole time.
     

Share This Page