Uninstalled Winterboard.. unable to set wallpaper now

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by Lecundra, Oct 2, 2009.

  1. Lecundra macrumors newbie

    Joined:
    Oct 2, 2009
    #1
    Hey guys,

    I uninstalled winterboard and now I can't set any wallpaper nor lockbackground, it just displays a black screen, any help would be greatly appreciated.

    (i'm on a 3G S, 3.0.1)
     
  2. jmann macrumors 604

    jmann

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Location:
    bump on a log in a hole in the bottom of the sea
    #2
    Do you have any other winterboard things still installed? You might need to do a restore. Have you tried rebooting the phone?
     
  3. Lecundra thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 2, 2009
    #3
    I've uninstalled everything to do with winterboard, i think.

    actually everything went bonkers after i installed gruppled + tea lockbackground, thats when i couldn't change my wallpaper and lockbackground, after i junked everything.. the backgrounds are all black.
     
  4. IBradMac macrumors 68000

    IBradMac

    Joined:
    Jun 27, 2008
    Location:
    Ohio
    #4
    You didn't happen to have winterboard disabled in SBsettings when you uninstalled it did you?
     
  5. jmann macrumors 604

    jmann

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Location:
    bump on a log in a hole in the bottom of the sea
    #5
    Maybe try going into Settings and erasing on all settings? Also go into settings and turn on restrictions, go to the home screen, go back into settings and turn off restrictions again.
     
  6. Lecundra thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 2, 2009
    #6
    Hey guys,

    Didn't have winterboard disabled.

    try the settings and restriction thing, didn't work :/

    oh the wallpaper that i choose actually comes up whenever i make a call to anyone whom i did not assign a picture to.
     
  7. jmann macrumors 604

    jmann

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Location:
    bump on a log in a hole in the bottom of the sea
    #7
    Then you should restore and rejailbreak. Or install and uninstall winterboard again.
     
  8. Lecundra thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 2, 2009
    #8
    tried reinstalling winterboard :(

    guess i broke it somehow sigh, thanks anyhow guys :eek:
     

Share This Page