Unknown ARDAgent error in logs, all servers

Discussion in 'Mac OS X Server, Xserve, and Networking' started by Kr15, Dec 8, 2014.

  1. Kr15 macrumors newbie

    Kr15

    Joined:
    Feb 13, 2014
    Location:
    London
    #1
    Ladies and gents,

    Seeking some help.

    This afternoon I was running through my servers, weekly maintenance, and I've discovered some weird error message popping up in my console logs.
    Roughly 10x of those error messages per hour.

    "ARDAgent[342] Request for unknown status command 529."

    Weirdly enough it's happening on 3x servers so far (I haven't checked rest of them yet)
    Googling "command 529" haven't returned me any useful info.
    Any clue?
    Much appreciated.


    Regards,
    Kris M
     
  2. phrehdd macrumors 68040

    phrehdd

    Joined:
    Oct 25, 2008
    #2
    Is ARD - Apple Remote Device?

    Hoping you could clarify this first.
     
  3. chrfr macrumors 603

    Joined:
    Jul 11, 2009
    #3
    Apple Remote Desktop.
     
  4. phrehdd macrumors 68040

    phrehdd

    Joined:
    Oct 25, 2008
    #4
    It sounds perhaps a bit odd but are your Apple servers running within a Windows environment or strictly Apple?

    Things that come to mind - authentication issues related to VNC and also FTP type issues with both possibly being lock out issues. It is really hard to know what is going on with little info about your server environment. Btw, I admit this is not my forte but hopefully provide some food for thought on where to drill down and figure out what is causing your issue.
     

Share This Page