unlocked iphone working good untill NOW. Help!

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by godzilla2002, Sep 23, 2007.

  1. godzilla2002 macrumors newbie

    Joined:
    Sep 23, 2007
    #1
    Hello there
    I have had a iphone for about 2 weeks with a T-Mobile sim card in it and it worked fine until tonight. somehow it locked up and after trying to reboot it it says incorrect sim card. well I restored it and went to http://modmyiphone.com/wiki/index.php/IPhone_unlock_OS_X_Part_1
    And did it all over again.
    well after everything it still says incorrect sim.
    I have done the unlock installer and everything and it worked before. any ideas? Anyone? Anyone? Bluler?
     
  2. LCaller macrumors regular

    Joined:
    Feb 28, 2007
    #2
    OK this happened to me after using AnySim to unlock me phone, just CHILL !!! Go and get the "unlock.app" program along with the lockdown.plist file from the iPhone Dev Team web site and run the "older" unlock without the graphical interface.

    Any issues mail me and i'll send you the files. I'm upping some videos now of the process unlocking using this .
     
  3. godzilla2002 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 23, 2007
    #3
    Thank you so much for replying
    I have done that today. i used the unlock app and the lockdown file too. but still no go.
    I was going to try the AnySim tonight. hope that will work. but i would still love to see your videos
     
  4. godzilla2002 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 23, 2007
    #4
    got it working!! thanks you so much
     
  5. freska8 macrumors newbie

    Joined:
    Sep 24, 2007
    #5
    I have the same problem

    What did you do to get it to work? I have tried everything. Thank you in advance.
     

Share This Page