Unlocked Iphone

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by Trinity82, Feb 15, 2012.

  1. Trinity82 macrumors member

    Joined:
    Feb 15, 2012
    #1
    I bought an iphone 4 from a guy and he said it was unlocked. When I go to settings..general..carrier..it says Bell.
    I have my Telus micro sim in the phone and I get "No service".
    Help please!
     
  2. PsstGreek macrumors 68040

    PsstGreek

    Joined:
    Oct 21, 2010
    Location:
    Tampa Bay
    #2
    Scroll down in that same menu, what's the modem firmware (baseband)?
     
  3. Trinity82 thread starter macrumors member

    Joined:
    Feb 15, 2012
    #3
    Modem Firmware 04.11.08
     
  4. PsstGreek macrumors 68040

    PsstGreek

    Joined:
    Oct 21, 2010
    Location:
    Tampa Bay
    #4
    Yeah, you got duped. That baseband can't be unlocked.
     
  5. Trinity82 thread starter macrumors member

    Joined:
    Feb 15, 2012
    #5
    why? What does that even mean?:(
     
  6. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #6
    The "guy" lied to you.
    Why didnt you try your sim before you handed him the money?
     
  7. Trinity82 thread starter macrumors member

    Joined:
    Feb 15, 2012
    #7
    Okay so I got screwed.
    He left his sim card in the phone, so I should be able to activate his sim card and use it for prepaid..or not?
     
  8. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #8
    Not the particular sim card but if its locked to Bell then you should be able to use it with any Bell sim, either post paid or prepaid.
     
  9. Trinity82 thread starter macrumors member

    Joined:
    Feb 15, 2012
    #9
    I dont mind using it with Bell. I have a micro sim for Bell prepaid. When I try to activate the sim with the phone it wont work.
     
  10. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #10
    I would go to Bell or Apple and have them figure out what carrier you can use it with or have bell set up the microsim for it.
    If its Bell any activated sim should work.
     
  11. Trinity82 thread starter macrumors member

    Joined:
    Feb 15, 2012
    #11
    When I try to activate the sim with the phone. It says the serial number is not the correct format.
     
  12. eastercat macrumors 68040

    eastercat

    Joined:
    Mar 3, 2008
    Location:
    PDX
  13. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #13
    That's very weird.
    I never heard of an iphone displaying something like that when trying to activate.
    Something might not be right hardware wise with that phone you purchased.
    Bring it to Apple and see what they say.
     

Share This Page