Unlocking the iPhone with a turbo sim works. I am using one :D

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by sam3020, Dec 8, 2007.

  1. sam3020 macrumors 6502a

    sam3020

    Joined:
    Dec 3, 2007
    #1
    Hello Everyone,

    Just thought that I would let you all know that the turbo sim method of unlocking your iphone works. I am now on Orange instead of o2. If you would like me to prove it on orange i can take a pic if you like. It cost me £75 on ebay and it works so well. I can even access edge and gprs now.

    Well pleased
     
  2. link27 macrumors newbie

    Joined:
    Dec 11, 2007
    #2
    How to unlock iphone OTB 1.1.2 using Turbo Sim

    Are you using iphone OTB 1.1.2? can you share the steps to make it work? thanks!
     
  3. sam3020 thread starter macrumors 6502a

    sam3020

    Joined:
    Dec 3, 2007
    #3
    Yes i am using an otb 1.1.2 and if you buy a turbo sim they will give the directions on how to do

    regards
    Sam
     
  4. digitalangel macrumors newbie

    Joined:
    Nov 3, 2007
  5. zetsurin macrumors regular

    Joined:
    Nov 30, 2007
    Location:
    Tokyo, Japan
    #5
    75 quid for a small piece of silicon is really tough to digest. I'll wait until the waters fill with a lot of active competition and buy one for £19 :)
     
  6. iscratched macrumors newbie

    Joined:
    Dec 8, 2007
    #6
    Iphone OOTB 1.1.2 Working here with Turbo Sim from Bladox ! Can only Recommend it......10 Min. work an it´s done
     
  7. iscratched macrumors newbie

    Joined:
    Dec 8, 2007
    #7

    just google for Bladox...the Shop is down due rising requests for TurboSim
     
  8. Ramchi macrumors 6502

    Ramchi

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Location:
    India
    #8
    Trubo SIM slowin WiFi Performance?

    Is it true somewhere I saw using Turbo SIM reduces WiFi experience in terms of performance?

    Whether we need to program the Turbo SIM that is bought from Bladox if yes, what is the mechanism to program this Turbo SIM?

    Thanks.
     
  9. iscratched macrumors newbie

    Joined:
    Dec 8, 2007
    #9
    No Turbo Sim reduces no WIFI experience.

    Yes, you need to "Programm" TurboSim. Its very easy there are some Tutorials floating around. The Basic things are

    1. jailbreak
    2. Install SSH
    3. Install octoprep
     
  10. link27 macrumors newbie

    Joined:
    Dec 11, 2007
    #10
    I just tried the turbo sim method. I managed to buy 1 when bladox opened on 12/7! It works on my T-mobile.
     

Share This Page