Unstable wifi in iPhone 3.0

Discussion in 'iPhone' started by Nickb, Jun 17, 2009.

  1. Nickb macrumors regular

    Joined:
    Jul 27, 2007
    #1
    I have just downloaded the new 3.0 and have noticed that when phone has been asleep for a few minutes then woken the wifi does not re-connect and I have to manually go and re-connect

    any one else?
     
  2. Pcpro745 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 17, 2009
    #2
    Working good here, been on 3.0 for a few days no issues
     
  3. benflick macrumors 68020

    benflick

    Joined:
    Jul 11, 2008
    Location:
    Cincinnati, Ohio
    #3
    That happens to me in 2.2.1, but not in 3.0, yet:confused:
     
  4. melllvar macrumors regular

    Joined:
    Oct 28, 2007
  5. Rat-Boy macrumors 65816

    Rat-Boy

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Location:
    Georgia
    #5
    Yes, this happens to me now, and my phone is on 2.X and has never been jailbroken.

    I plug it up at night to charge, and when I get up in the AM, I have to toggle Airplane Mode twice to get the WIFI reconnected.
     
  6. jayenh macrumors 6502a

    Joined:
    Nov 13, 2008
    #6
    just forget the network and add it again. problem fixed.
     
  7. optophobia macrumors 6502a

    optophobia

    Joined:
    Oct 26, 2007
    Location:
    Hudson MA
    #7
    Yeah I had this problem too and I have had the 3.0 for a couple of weeks.
     
  8. phonewentwest macrumors regular

    Joined:
    Jul 11, 2008
    #8

    they better fix this soon...what a pain in the a** to have to reconnect it every time you wake up your phone.
     
  9. benflick macrumors 68020

    benflick

    Joined:
    Jul 11, 2008
    Location:
    Cincinnati, Ohio
    #9
    Usually mine just shows the "3G" symbol in the corner for a long while until the Wi-Fi icon appears, well in my case, the "E":mad:
     
  10. fireman13 macrumors 6502

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Location:
    Florida Panhandle
    #10
    Very Unstable for me. It works for about 2 or three minutes and then goes out. Hope this gets fixed soon.
     

Share This Page