iPad Update screen

Discussion in 'iOS 6' started by Neopax, Aug 2, 2012.

  1. Neopax macrumors newbie

    Joined:
    Jul 18, 2012
    #1
  2. al0513 macrumors 6502

    Joined:
    Sep 28, 2011
    #2
    Check your internet connection?
     
  3. Neopax thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 18, 2012
  4. OmegaRed1723 macrumors 6502

    OmegaRed1723

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    The Waste
    #4
    It's not likely his Internet connection. There are several threads with users having these issues. I was as well until about 30 minutes ago. Now the update screen appears as it normally does. Must've been something wonky on Apple's server side.
     
  5. r-m macrumors 6502a

    Joined:
    May 7, 2010
    #5
    I came looking for something else and spotted this.
    I'm having this issue too. Not a connection issue - I've tried it on two different wifi connections and 3G.
    I just assumed apple are updating something behind the scenes and it'll just resolve itself in a few days or so.
     
  6. Neopax thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 18, 2012
  7. DaffyDuck macrumors 6502

    Joined:
    Jun 18, 2007
    #7
    Same problem here. 5 updates that I can't do anything about.
     
  8. fregnic macrumors newbie

    Joined:
    Aug 2, 2012
  9. brylliant macrumors regular

    brylliant

    Joined:
    Jul 18, 2012
    Location:
    United Kingdom
    #9
    Try restarting your device or giving it a hard reset by holding lock and home buttons together (ignoring the slide to turn off).

    Try resetting your network settings too.

    Or as a last resort, close the app from the multitasking bar and open it again. :)
     
  10. iPusch, Aug 2, 2012
    Last edited: Aug 2, 2012

    iPusch macrumors 6502

    iPusch

    Joined:
    May 30, 2012
    Location:
    Manhattan, New York
    #10
    Yeah here as well, on my new iPad... It does that 4 a couple of days now already but it really annoying.

    :apple: ---I want beta 4--- :apple:
     
  11. kiwiboi87 macrumors 6502

    Joined:
    Aug 30, 2011
    Location:
    New Zealand
    #12
    i have it every now and then,
    doesnt really worry me that much
    just file a bug report
     
  12. DaffyDuck macrumors 6502

    Joined:
    Jun 18, 2007
    #13
    As a last resort, you can go to the purchased tab and scroll through All, you can find and update apps that way.
     
  13. Lunchb0x8 macrumors 6502a

    Joined:
    May 2, 2010
    Location:
    Aberglasslyn, NSW, AU
    #14
    Have just used the purchased tab to find the ones with Update buttons.

    I tried hard reset, reboot, reset network and close from app tray, none of these worked for me.
     
  14. Mobster1983 macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 8, 2011
  15. r-m macrumors 6502a

    Joined:
    May 7, 2010
    #16
    well it IS a beta... :p lol but yeah, annoying, but not so annoying if you expect random things to go wrong with it like I do, so I just accept it as normal because it's a beta.

    I was going to suggest that, but figured it was just me being sad and impatient...
    but that's what I did ha. There's 2 (now 3) sneaky ones that I couldn't find though!
     
  16. Neopax thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 18, 2012
    #17
    I have manually updated the apps on bought-screen. Now it seems to be fixed.
     
  17. macingman macrumors 68020

    macingman

    Joined:
    Jan 2, 2011
    #18
    Haven't had this issue. I suggest in the future to manually close the app from the multitasking tray thingy and then reopen it. That fixes a LOT of issues for me in betas.
     
  18. iPusch macrumors 6502

    iPusch

    Joined:
    May 30, 2012
    Location:
    Manhattan, New York
    #19
    Yeah me too & I already found the applications which has to be updated, Temple Run & Puffin at me :D and I updated them without need of this freakin out "update screen"

    -----Seems to be fixed------
     
  19. Menel macrumors 603

    Menel

    Joined:
    Aug 4, 2011
    Location:
    ATL
    #20
    This is not working for this bug.

    Neither is rebooting the iPad.

    Another one here with the issue on iPad. Updated a few that I knew of, like IB2 and Zombie Gunship manually by the app's individual page.
     
  20. Baz1205 macrumors newbie

    Joined:
    Jul 13, 2012
    Location:
    Doncaster, UK
    #21
    I had this same problem yesterday. I synced my iPad with my laptop after downloading all updates first in iTunes. Updates today appeared as they do normally after doing this.
     
  21. Mazda 3s macrumors 6502

    Mazda 3s

    Joined:
    Oct 29, 2006
    #22
    Same problem here. I actually came to the forum looking to see if anyone else was experiencing this.

    It only recently (within the past few days) started happening to me.
     
  22. macingman macrumors 68020

    macingman

    Joined:
    Jan 2, 2011
    #23
    Interesting sounds like a problem server side.
     
  23. palmerized macrumors regular

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Location:
    Toronto, ON, Canada
    #24
    Agree as this was working a couple of days ago. Looks like they've changed something. Maybe a sign that beta 4 is due soon...
     
  24. KdParker macrumors 601

    KdParker

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Location:
    Everywhere
    #25
    Agreed, this started working for me last night.
     

Share This Page