Update to iTunes 11.1.3 gives me this

Discussion in 'OS X Mavericks (10.9)' started by indianavtx, Nov 6, 2013.

  1. indianavtx
    Expand Collapse
    macrumors member

    Joined:
    Jun 18, 2009
    #1
    I updated iTunes yesterday and it never installed each time, as the App Store kept saying it needed to be updated. Finally, on the 4th time, it installed. However, I am left with this in the App Store updated apps section.

    Can anyone tell me why this occurred, and what to do to get it back down to the one update?
     

    Attached Files:

  2. verwon
    Expand Collapse
    macrumors 68030

    verwon

    Joined:
    Jul 26, 2011
    Location:
    Seattle
    #2
    Really no need to worry about it being listed several times, they're only there for 30 days, that list will disappear eventually. Not like it's actual files wasting your space, it's purely a listing in the App Store.
     
  3. indianavtx
    Expand Collapse
    thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 18, 2009
    #3
    I appreciate the reply, just thought it was kind of weird that it did that.
     
  4. verwon
    Expand Collapse
    macrumors 68030

    verwon

    Joined:
    Jul 26, 2011
    Location:
    Seattle
    #4
    Some glitch in the listing, that's all. Mine did it, too. :)
     
  5. mindlessmissy
    Expand Collapse
    macrumors newbie

    Joined:
    Apr 13, 2012
    #5
    File is a plist file located at ...
    Code:
    USER/Library/Application Support/App Store/updatejournal.plist 
    If you care to edit it yourself ...
     
  6. indianavtx
    Expand Collapse
    thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 18, 2009
    #6
    How exactly would one need to go about updating that file to keep from screwing it up?
     
  7. Sylon
    Expand Collapse
    macrumors 68020

    Sylon

    Joined:
    Feb 26, 2012
    Location:
    Michigan/Ohio, USA
    #7
    My iTunes updated twice, but it's only listed once. I updated to the latest version only for the update to pop up again a short time later after I performed a restart (for something else unrelated). Weird.
     

Share This Page