Updated MyWi; status icon no longer appears.

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by lavrishevo, Nov 13, 2010.

  1. lavrishevo, Nov 13, 2010
    Last edited: Nov 13, 2010

    lavrishevo macrumors 68000

    lavrishevo

    Joined:
    Jan 9, 2007
    Location:
    NJ
    #1
    So, as the title says I updated MyWi to ver. 4.10.1 and the status bar icon no longer appears. The tethering blue pulsating bar does work but I would prefer to use the icon as a status indicator as it allows the phone to charge faster or drain slower when not tethered / plugged in.

    Is anyone else noticing this or is this just affecting my phone?
     
  2. ihonda macrumors 68000

    Joined:
    Sep 17, 2009
    #2
    mywi 4.10.1 doesnt even show up for me in cydia..?
     
  3. TokyoHam macrumors newbie

    Joined:
    Nov 15, 2010
    Location:
    Japan
    #3
    Same thing happened to me; completely uninstalling and then reinstalling the app fixed it.
     
  4. ihonda macrumors 68000

    Joined:
    Sep 17, 2009
    #4
    well what the f im paid user and 4.10 doesnt show for me
     
  5. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #5
    The latest one I have is 4.9.10 legit and I dont see any update.
    How did you guys get this newer version? Is it a beta maybe?
     
  6. Jkazmeyer macrumors regular

    Joined:
    May 2, 2010
    Location:
    Madison TN
    #6
    I thought the 4.10.1 was an official release. Have you tried opening up changes in cydia then refreshing? It might work. I have the same issue with the notifier, but only when USB tethering. It works once in five times. But I don't need to see it, it doesn't matter to me. If you're having issues with it, email the dev. I had some trouble with USB tethering and they were pretty helpful.
     
  7. lavrishevo thread starter macrumors 68000

    lavrishevo

    Joined:
    Jan 9, 2007
    Location:
    NJ
    #7
    In MyWi it says 4.10.1 but in Cydia it says 4.9.10 :rolleyes:
     
  8. ihonda macrumors 68000

    Joined:
    Sep 17, 2009
    #8
    yea because you are using a cracked ver. there is no REAL/paid 4.10.1. no more support will be offered to you
     
  9. lavrishevo, Nov 20, 2010
    Last edited: Nov 20, 2010

    lavrishevo thread starter macrumors 68000

    lavrishevo

    Joined:
    Jan 9, 2007
    Location:
    NJ
    #9
    Your small brain seems not to comprehend what I am saying. When you install it via Cydia it says 4.9.10 but MyWi itself, in the app, reports 4.10.1 Scroll to the bottom and look for yourself.

    My version is legal and paid for. Nonetheless, uninstalling and reinstalling seems to have fixed my minor issue.
     

Share This Page