upgrade G5 dual 2.5GHz for Quad?

Discussion in 'PowerPC Macs' started by kukacka, Oct 2, 2008.

  1. kukacka macrumors newbie

    Joined:
    Oct 2, 2008
    #1
    Somebody can help? Any chance to replace dual 2.5GHz for quad on G5?
     
  2. iGrant macrumors 6502a

    iGrant

    Joined:
    Sep 20, 2006
    Location:
    Abingdon
    #2
    The only way its possible is if you get Logicboard and all the CPUs from a Quad G5 and transplanted it. Also The Quad had a liquid cooling system. I think your Dual 2.5Ghz does also, but I can't remember.

    Even if they do, you would have to transplant that as well. In short, it can not be done without spending a ridiculous amount of money.

    The G5 Logicboard firmware are turned for a specific processor, they are not interchangeable.

    -iGrant
     
  3. kukacka thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 2, 2008
    #3
    So...sell and buy new.....:) right? thanks
     
  4. iGrant macrumors 6502a

    iGrant

    Joined:
    Sep 20, 2006
    Location:
    Abingdon
    #4
    Yeah, I would sell and get a used Mac Pro off of eBay and save you some money. Any Mac Pro off of eBay will be a performance boost to what you have now.

    -iGrant
     
  5. Lord Zedd macrumors 6502a

    Lord Zedd

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Location:
    Denver, Colorado
    #5
    Yes. The G5 CPU is not upgradable.
     

Share This Page