Upgrade to Leopard using ARD

Discussion in 'macOS' started by u415967, Dec 19, 2007.

  1. u415967 macrumors newbie

    Joined:
    Nov 19, 2007
    #1
    This may be a daft question but I would like to upgrade my Mum's Powerbook to Leopard using ARD. Is this possible? If so how do I go about doing it?
     
  2. u415967 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 19, 2007
  3. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #3
    I don't think you'll be able to survive the reboot into the installer over ARD.
     
  4. u415967 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 19, 2007
    #4
    Is there no way to start the installer without reboot
     
  5. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #5
    You're going to need to reboot to boot off of the installer DVD.
     
  6. yippy macrumors 68020

    yippy

    Joined:
    Mar 14, 2004
    Location:
    Chicago, IL
    #6
    There is absolutely no way to start the installer without reboot.

    The only way to upgrade over a network would be to netboot the computer, and this is only possible if you have a Mac OS X server on the same subnetwork as the computer you are booting. This is also not simple at all.
     

Share This Page