Upgraded the RAM in my MACBOOK

Discussion in 'MacBook' started by oefootball70, Mar 18, 2011.

  1. oefootball70, Mar 18, 2011
    Last edited: Mar 18, 2011
  2. GGJstudios macrumors Westmere

    GGJstudios

    Joined:
    May 16, 2008
    #2
    Many people have upgraded their RAM. What's your point?
     
  3. oefootball70, Mar 18, 2011
    Last edited: Mar 18, 2011

    oefootball70 thread starter macrumors member

    Joined:
    Nov 3, 2010
  4. Barnzee macrumors regular

    Joined:
    Oct 15, 2010
    Location:
    Oak Harbor, WA
    #4
    OMG! this is the coolest thing ever! how did you do it!
     
  5. GGJstudios macrumors Westmere

    GGJstudios

    Joined:
    May 16, 2008
    #5
    How is it rude to ask what the point of a thread is? If everyone posted a thread that they upgraded RAM in their Mac, there would be thousands of threads on this. Do you plan on also posting a thread each time you install a new app, or reboot?
     
  6. OneMike macrumors 603

    OneMike

    Joined:
    Oct 19, 2005
    #6
    I don't think it was rude. I too, as many will wonder what the purpose of this thread was.
     
  7. biohead macrumors 6502

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Location:
    West Drayton, UK
    #7
    Sorry if it's a silly question... but why's it only showing 3GB in activity monitor?
     
  8. alust2013 macrumors 601

    alust2013

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Location:
    On the fence
    #8
    The memory controller in that model could only address 3GB, even if 4 was installed.
     
  9. GGJstudios macrumors Westmere

    GGJstudios

    Joined:
    May 16, 2008
    #9
  10. biohead macrumors 6502

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Location:
    West Drayton, UK
  11. iThinkergoiMac macrumors 68030

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Location:
    Terra
    #11
    Also, I would point out that you left your real name in the first screen shot as part of "So-and-so's MacBook".
     

Share This Page