Upgraded to SL, now it doesn't recognize my iPod?

Discussion in 'macOS' started by California King, Aug 26, 2009.

  1. California King macrumors 65816

    Joined:
    Sep 20, 2007
    #1
    After upgrading to Snow Leopard, I plugged in my iPod touch and instead of syncing like usual, it's showing me the set up screen...wtf?
     
  2. devburke Guest

    Joined:
    Oct 16, 2008
    #2
    Did you do an upgrade or clean install?
     
  3. California King thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Sep 20, 2007
  4. duncyboy macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 5, 2008
    #4
    Did you deauthorise the iPod before you did the new install?
     
  5. kristoffer4 macrumors 6502a

    kristoffer4

    Joined:
    Jan 17, 2006
    Location:
    Denmark
    #5
    That shouldn't be necessary. :confused:
     
  6. duncyboy macrumors 6502a

    Joined:
    Feb 5, 2008
    #6
  7. kristoffer4 macrumors 6502a

    kristoffer4

    Joined:
    Jan 17, 2006
    Location:
    Denmark
  8. kristoffer4 macrumors 6502a

    kristoffer4

    Joined:
    Jan 17, 2006
    Location:
    Denmark
    #8
    Well I have 3 computers authorized at the moment. So no problem for me also this should only affect DRM protected songs right?
     
  9. kristoffer4 macrumors 6502a

    kristoffer4

    Joined:
    Jan 17, 2006
    Location:
    Denmark
  10. roadbloc macrumors G3

    roadbloc

    Joined:
    Aug 24, 2009
    Location:
    UK
    #10
    ctrl-alt-del. always works for me :p
     
  11. crees! macrumors 68000

    crees!

    Joined:
    Jun 14, 2003
    Location:
    MD/VA/DC
    #11
    No problem there. Did a clean install and migrated over. My other machines I'll just do an upgrade. iPhone still connects.
     

Share This Page