urgent mac pro ram question

Discussion in 'Mac Pro' started by dudeofblokes, Mar 12, 2008.

  1. jjahshik32 macrumors 603

    Joined:
    Sep 4, 2006
    #2
    I wouldnt buy that ram, also doesnt seem to have heat sinks on them.

    Buy from here, www.Transintl.com, I did and they work very well with no ecc errors and they use the same heatsink as apple.
     
  2. iSail macrumors newbie

    Joined:
    Jan 23, 2008
    #3
    Probably not...it does not show the heat sinks and does not state compatibility.
     
  3. dudeofblokes thread starter macrumors regular

    Joined:
    Nov 3, 2007
    Location:
    carrickfergus, northern ireland, united kingdom
    #4
    thank you....

    thought i had struck gold lol oh well worth a try thanks fo the fast responses
     
  4. CanadaRAM macrumors G5

    CanadaRAM

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Location:
    On the Left Coast - Victoria BC Canada
    #5
  5. dudeofblokes thread starter macrumors regular

    Joined:
    Nov 3, 2007
    Location:
    carrickfergus, northern ireland, united kingdom
    #6
    im glad i asked....

    thank u for all your help, have her full of gbs of harddrive space but on 2 gb of ram
     

Share This Page