USAA and Barclays Cards...

Discussion in 'iOS 8' started by chezhoy, Nov 3, 2014.

  1. chezhoy macrumors regular

    chezhoy

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Location:
    Hanscom AFB, MA
  2. bcharleson macrumors member

    Joined:
    Sep 19, 2014
  3. furbzv1 macrumors 6502a

    furbzv1

    Joined:
    Sep 17, 2014
  4. Diode macrumors 68020

    Diode

    Joined:
    Apr 15, 2004
    Location:
    Washington DC
    #4
    I'm on the fence trying NOT to justify spending an extra $30/year to cancel my Venture and get the Arrival+. This is not helping...
     
  5. Lloydbm41 macrumors 68040

    Lloydbm41

    Joined:
    Oct 17, 2013
    Location:
    Central California
    #5
    Yep, USAA debit and credit cards working. Thanks for the heads up.
     
  6. AntnyMikal macrumors regular

    AntnyMikal

    Joined:
    Jun 2, 2012
    #6
    Anyone else having to call in to activate. As it is right now I'd have to call in every time to activate my card, but my wife's card activated normally with no call necessary like BofA card.
    Hope this changes.
     
  7. chezhoy thread starter macrumors regular

    chezhoy

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Location:
    Hanscom AFB, MA
    #7
    yep, I had to call in.


     
  8. Jman13 macrumors 68000

    Joined:
    Aug 7, 2011
    Location:
    Columbus, OH
    #8
    I did not have to call with USAA, but I did with Citi and PNC.
     
  9. WaveGawd macrumors newbie

    Joined:
    Oct 20, 2014
    Location:
    Brooklyn
    #9
    I had to call USAA , automated system texted me a code that I had to enter.

    ----------

    Capital one is the easiest company to get fees waved. Just call they'll wave it
     

Share This Page