usage disapears!

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by redgaz26, Feb 26, 2008.

  1. redgaz26 macrumors 68020

    redgaz26

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Location:
    Glasgow
    #1
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU like Mac OS X; en) AppleWebKit/420.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.0 Mobile/4A93 Safari/419.3)

    After so long maybe a day or so my usage stats clear and it days usage stats will be shown after iPhone is fully charged. My phone is still has plenty of battery life left and Ive not synced it or had the charger on since the last full charge. Any ideas??
     
  2. nlivo macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Location:
    Ballarat, Australia
    #2
    I've got the same problem. Would live to know how to fix it, or at least have a reason behind it. Anyone?
     
  3. ~*allison*~ macrumors regular

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Location:
    Somewhere You've Never Heard Of, NJ
    #3
    Doesn't the usage display the "totals since last full charge?" I'm not sure what you're asking (it's still early for me), but I'll help if I can. I always just thought the stats resest themselves (except for total) after the each full charge. I could be wrong though. Who knows.
     
  4. redgaz26 thread starter macrumors 68020

    redgaz26

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Location:
    Glasgow
    #4

    yes your right. for instance last night mine said 14 standby and 4 hours usage. but today they bits are blank and underneath it says usage stats will be shown after iPhone is fully charged. i have not charged it or plugged it in ti my mac.
     
  5. LouB macrumors newbie

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Location:
    UK
    #5
    This has also happened to me a few times, it turns out the usage display goes blank after changing any settings in summerboard...
     
  6. redgaz26 thread starter macrumors 68020

    redgaz26

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Location:
    Glasgow
    #6
    great!!! I did jailbreak for a few days but the phone was playing up so I done a restore.
     
  7. DenniZ macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 5, 2007
    Location:
    Liverpool, UK
    #7
    Only resets on jailbroken iphones running 3rd party programs usually, don't have that problem with my normal iphone. Noticed it happened alot on my jailbroken iphone.
     
  8. redgaz26 thread starter macrumors 68020

    redgaz26

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Location:
    Glasgow
    #8
    hopefully this new update will fix this little problem:D:D:D
     
  9. EvryDayImShufln macrumors 65816

    EvryDayImShufln

    Joined:
    Sep 18, 2006
    #9
    It seems to happen when your springboard is relaunched, such as when you change a setting on summerboard or install a new program through installer.

    If you dont do these things, and you dont reboot your phone, the usage should not reset itself.
     
  10. redgaz26 thread starter macrumors 68020

    redgaz26

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Location:
    Glasgow
    #10
    it was only happening with me after i removed summerboard etc....
     
  11. infosprt macrumors regular

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Location:
    Temecula, CA
    #11
    On non-jailbroke iphones the usage time gets reset and stays blank when you reboot your iphone. I suspect that that is what is going on in this case.
     

Share This Page