iPhone usage & standby time no longer working

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by white4s, Jan 16, 2014.

  1. white4s macrumors 65816

    Joined:
    Nov 15, 2011
    Location:
    New Jersey
    #1
    I have noticed since I jailbreaked that the usage & standby time no longer works. After it fully charges it shows 0 minutes for both but then when I recheck it, it disappears & shows the - for both. Wondering if this has happened to anyone else?
     
  2. Syndicate0017 macrumors 6502

    Joined:
    May 3, 2013
  3. white4s thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Nov 15, 2011
    Location:
    New Jersey
    #3
    yup plenty of times. A lot actually since I've been playing around with what tweaks I what and don't want
     
  4. jarrodtb macrumors member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    #4
    i noticed this issue over the weekend, as well
     
  5. lukejc1 macrumors 6502

    Joined:
    Feb 6, 2013
    Location:
    Wisconsin
    #5
    When you respring your device, the usage time changes to "-". This was the case on iOS 6 too.

    Recharging your phone to 100% will reset the time to 0 and it will begin to track it again. Until you respring next, that is.
     
  6. white4s thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Nov 15, 2011
    Location:
    New Jersey
    #6
    that's been mentioned in the posts
     
  7. BumpyFlatline macrumors 68030

    BumpyFlatline

    Joined:
    Apr 11, 2012
    #7
    This has always happened. Like everyone said, if you respring, the device loses track of usage time. You must remember not to respring if you want to track usage time for the entire use of a battery cycle.
     
  8. white4s thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Nov 15, 2011
    Location:
    New Jersey
    #8
    much better explanation. thanks
     
  9. BumpyFlatline macrumors 68030

    BumpyFlatline

    Joined:
    Apr 11, 2012
    #9
    You're very welcome. If you have any other questions just let me know.
     

Share This Page