Usage

Discussion in 'iPhone' started by apple111115, Nov 5, 2013.

  1. apple111115 macrumors regular

    Joined:
    May 21, 2011
    #1
    Does anyone know why this is showing up? I have charged my phone to 100% multiple times......[​IMG]
     
  2. businezguy macrumors 6502

    Joined:
    Jun 23, 2003
    #2
    Use your iPhone until it has to power down because of low power and then charge it all of the way back. See if that helps.
     
  3. UKmacman macrumors regular

    Joined:
    Oct 4, 2007
    #3
    I have this as well. Anyone got an answer? I have never completely drained battery which I am trying now but it does seem strange.
     
  4. oVerboost macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 17, 2013
    Location:
    United Kingdom
    #4
    Force the phone to turn off (home button + sleep) then reboot and recharge to 100%, this cleared mine the other day. If that doesn't work, try the Reset All Settings option...
     
  5. UKmacman macrumors regular

    Joined:
    Oct 4, 2007
    #5
    Letting the phone battery drain until the end and then a recharge has sorted the problem for me.
     
  6. itsmemuffins macrumors 68030

    itsmemuffins

    Joined:
    Jun 23, 2010
    #6
    It's because your phone crashed. Next time you charge it will show up as normal.
     
  7. dictoresno macrumors 601

    dictoresno

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Location:
    NJ
    #7
    its because you did a hard reboot. charge it to about 95-97%, and the stats will/should reset to zero. when you unplug and do a hard reboot, thats when they will change to dashes. if you stop doing that, they should stay and numerical counters.
     
  8. cynics macrumors G3

    Joined:
    Jan 8, 2012
    #8
    Like mentioned, I see that when I reset the phone or it crashed. Charging to 100% after that fixes the issue.

    Looking at your battery % that might not be the case. You may want to try rebooting/resetting the phone (home + power button until you see Apple logo) then charge it to 100%.
     

Share This Page