USAToday.com causing Safari to crash

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by VelvetElegance, Aug 17, 2007.

  1. VelvetElegance macrumors regular

    Joined:
    Jan 20, 2006
    Location:
    Atlanta, GA
    #1
    OK I just want to know if I can isolate this problem. For the past three days everytime I try to go to the tech page at usatoday.com/tech, Safari crashes. Has anyone else noticed this? It crashes everytime I try to read a story on that page..

    http://www.usatoday.com/tech/default.htm
     
  2. angelwatt Moderator emeritus

    angelwatt

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Location:
    USA
    #2
    No crash for me. I'm using Safari 3.0.3 with no plug-ins or extras. What version of Safari are you using?
     
  3. VelvetElegance thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 20, 2006
    Location:
    Atlanta, GA
    #3
    I'm using version 2.0.4. Try clicking on the link to the story about 300. That's what mine crashes.
     
  4. angelwatt Moderator emeritus

    angelwatt

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Location:
    USA
    #4
    Still didn't crash, it goes to an ad page for a few seconds before moving on. It has Flash and such, which may be causing the issue though not sure.
     
  5. VelvetElegance thread starter macrumors regular

    Joined:
    Jan 20, 2006
    Location:
    Atlanta, GA
    #5
    How can I get the latest version of Safari? I just assumed it would come through the periodic software updates.
     
  6. angelwatt Moderator emeritus

    angelwatt

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Location:
    USA
    #6
    2.0.4 is the latest I believe. I'm using the new beta version. If you want to download it and use it, you'll find it, http://www.apple.com/safari/download/. It's pretty stable for me.
     
  7. VOGUEx macrumors newbie

    Joined:
    Aug 12, 2007
    #7
    nope. works fine. i just got beta 3 so iono how it is on the 2 version.

    Safari crashed many times when I watch a movie online ..so I switch to the beta version. it works with sites that doesnt work with the version 2.
     

Share This Page