Using amd graphics driver

Discussion in 'iMac' started by hoggis, Oct 31, 2015.

  1. hoggis macrumors newbie

    Joined:
    Jul 2, 2013
    #1
    does anyone know how I can use the graphics driver released from amd instead of the amd driver that is bundles in bootcamp? I have tried to install the latest release from amd and it doesn't install. On my last iMac I was able to reinstall the graphics driver through device manager for one in the amd release so i could update with future releases.

    Am running 5k iMac 2015 with Windows 10

    Thanks
     
  2. Andrescarpa macrumors newbie

    Andrescarpa

    Joined:
    Oct 23, 2015
    #2
    I have The riMac with M395X and BootCamp installed -surprisingly!- The catalyst control center... So i think drivers will follow the normal AMD roadmap...
     
  3. hoggis thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 2, 2013
    #3
    I would like to think so but I wouldn't bet on it. I had a look and the driver release apple are using is a few releases out of date.
     
  4. Andrescarpa macrumors newbie

    Andrescarpa

    Joined:
    Oct 23, 2015
  5. maflynn Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
    #5
    Apple writes its own drivers so I don't think its a good idea to use AMD's It may cause problems, as it has in the past.
     
  6. hoggis thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 2, 2013
    #6
    Touch wood, I have never had a problem using the amd releases in the past on my old iMac. It's just a shame apple's driver releases under Windows are few and far between. I understand Apple doesn't want to waste time on Windows drivers, which is why I would like to use be able to amd release, which as far as I can tell are the same, it's just Apple uses an older release.
     
  7. cbrand493 macrumors 6502

    Joined:
    May 19, 2015
    Location:
    Perth, Australia
    #7
    And this is why Apple should have stuck with nVidia.......
     

Share This Page