Using an Iphone with a BB Data plan...?

Discussion in 'iPhone' started by rwakemanster, Mar 19, 2008.

  1. rwakemanster macrumors newbie

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Location:
    Tustin, Ca
    #1
    Hey,

    I dont know if this question has already been asked and i didnt see it addressed so hopefully that isnt the case... I am currently on a tmobile plan with my company. We use a blackberry unlimited data package. Im looking to unlock an iphone and just pop my tmobile sim in. My question is whether or not tmobile will somehow recognize that it is not an actual blackberry and i will incure some extreme data charges. id hate to get a bill from my company at the end of the month for some ridiculous amount. So basically...will an iphone work with a blackberry plan without extra charges? Any help is appreciated.
     
  2. TEG macrumors 604

    TEG

    Joined:
    Jan 21, 2002
    Location:
    Langley, Washington
    #2
    It should work. They may notice it, but I doubt they will care.

    TEG
     
  3. MacBookJoePro macrumors regular

    Joined:
    Mar 10, 2006
    #3
    Yea.. tmobile shouldn't care because your still using their service. But your visual voicemail won't work since its exclusive to AT&T.

    -JoE
     
  4. rwakemanster thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Location:
    Tustin, Ca
    #4
    awesome. thanks or the help guys. cant wait to start using the iphone.
     
  5. kdawg macrumors regular

    kdawg

    Joined:
    Dec 14, 2004
    #5
    works great. t-mob user here.... Let them know and they are quite happy that customers would rather hack their phones than go with att
     

Share This Page