Using built in Snow Leopard dictionary in Word

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by Skibsted, Jan 23, 2010.

  1. Skibsted macrumors regular

    Skibsted

    Joined:
    Feb 16, 2008
    Location:
    Copenhagen, Denmark
    #1
    It is possible to use the dictionary in Snow leopard in Microsoft word?
     
  2. Queso macrumors G4

    Joined:
    Mar 4, 2006
    #2
    I don't think it is sorry. Microsoft use their own dictionary shared by all the Office programs.
     
  3. Skibsted thread starter macrumors regular

    Skibsted

    Joined:
    Feb 16, 2008
    Location:
    Copenhagen, Denmark
    #3
    Damn! Well thanks for the quick reply. Just thought it would be nice to use the same dictionary in all programs. Then I would not have to add the same words to both dictionaries.

    If anyone has a solution, please let me know.

    Thanks
     
  4. pdjudd macrumors 601

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Location:
    Plymouth, MN
    #4
    Well writing Microsoft is pretty much going to be your only option. They are not known for rapid updates on Office for Mac, and changes will come slow. Let them know your needs and if there is enough demand, they may be willing to offer that as an option.
     
  5. thejadedmonkey macrumors 604

    thejadedmonkey

    Joined:
    May 28, 2005
    Location:
    Pa
    #5
    No. Word is written in Carbon, and only Coco apps can make use of things like the built-in dictionary (I'm 99% sure) so even if it was possible to "mod" word, the framework doesn't support it.

    That's the technical reason :p
     

Share This Page