using cyberduck to transfer pre-jailbroken apps

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by nosfusion, Dec 30, 2009.

  1. nosfusion macrumors newbie

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Location:
    near Seattle
    #1
    Noob here,

    I'm trying to use Cyberduck (CD) to transfer my pre-jailbroken apps onto my newly JB iPhone. Problem is when Im in CD, after clicking the forward "/" from the drop menu, then clicking the applications arrow, I see that all of the apps are in a folder format. After finding my apps on my HD, ("user name", music, iTunes, mobile apps) I tried to drag and drop them into CD directly over the app folder hoping by some stroke of luck it would be that simple. Of course it wasn't. :)

    My question is, Has anyone ever used CyberDuck to transfer purchased apps onto their newly jailbroken iPhone? If so, how so? :confused:

    Thanks for the time... cheers
     
  2. Kahnyl macrumors 68000

    Joined:
    Feb 2, 2009
  3. nosfusion thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Location:
    near Seattle
    #3

    SO, I can just plug into iTunes and restore my old apps without losing Cydia and such?
     
  4. Kahnyl macrumors 68000

    Joined:
    Feb 2, 2009
  5. nosfusion thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Location:
    near Seattle
    #5
    going to try it now... check back in 5, i'll let you know if it worked :)
     
  6. Kahnyl macrumors 68000

    Joined:
    Feb 2, 2009
    #6
    Jailbreak apps should only ever we wiped when you do a full restore in iTunes.
     
  7. nosfusion thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Location:
    near Seattle
    #7
    cool. everything is working correctly as it should be! My "old" apps and my new jailbroken apps are all together on my iPhone. :D

    Thanks for the advice
     
  8. trzn7 macrumors newbie

    Joined:
    Dec 30, 2009
    #8
    ssh cyberduck login failure

    I was able to ssh into my 3gs iphone with cyberduck before, but now I am getting username/password error and "login failed."

    I'm not sure if I inadvertently changed my username/pw somehow.
    I'm on an intel imac now. any way to find or change my user/pw?

    any help would be appreciated.

    thank you.
     
  9. avnishmehra macrumors newbie

    Joined:
    Oct 20, 2008
    #9

    Perhaps you changed your password when you jailbroke your iPhone with 3.1.2? I had the same problem until I realized that I had changed my password. Username was still root but the password was something I had created.
     

Share This Page