Using iPhone with Device

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by lawrencecraig, May 27, 2012.

  1. lawrencecraig macrumors newbie

    Joined:
    Feb 22, 2012
    #1
    Hi all,

    Have an issue that may be an easy fix but need someone to point me in the right direction.

    I have a jailbroken iPhone 4 which I can connect (using a y-cable connected to the 30pin port) to my 1 series BMW and use the headunit to play/control my music.

    I want to use a 3rd party app to control my stock music on the iPhone itself (such as TomTom, Navigon or another app). When I try use the 3rd party apps, I cannot change, start/stop the music nor does it display the current song playing even though it comes up on the lockscreen and headunit. I have used NoAccSplash (jailbreak app) but it doesnt help 3rd party apps.

    Any help would be much appreciated. Thanks.
     
  2. bandofbrothers macrumors 601

    bandofbrothers

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Location:
    Uk
    #2
    WoW 500+ views and no help yet.

    I hope somebody comes along soon who can help you out buddy.
     
  3. rogerbarrett macrumors regular

    Joined:
    May 22, 2012
    #3
    Might be question is too much tough for every one :p. I hope that you will help soon :p
     
  4. lawrencecraig thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 22, 2012
    #4
    thanks for the replies guys! I am just looking for someone to confirm that when corrected to a device (i.e. a car headunit) playing music that they can view/change the music on tomtom/navigon/any 3rd party app. Any input would be valuable.
     
  5. aziatiklover macrumors 68030

    aziatiklover

    Joined:
    Jul 12, 2011
    Location:
    8.8.8.8 and 8.8.4.4
    #5
    1 your cable probably outdated! 2 the apps doesnt support the cable/headunit.
     
  6. lawrencecraig thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 22, 2012
    #6
    Thanks for your reply. The cable is brand new (bought last month). And I have tried multiple apps (6-7 in total) and none work. Is it even possible?
     

Share This Page