using my data plan

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by shippskier, Jun 26, 2010.

  1. shippskier macrumors newbie

    Joined:
    Jun 26, 2010
    #1
    i have a jailbroken iPhone 3g with the new ios4 jailbroken w/ redsn0w. i want to be able to use the data plan that i just got for my number. Im on a family plan with At&t and i just got a new data plan put on my line. how can i start using it. i tried ultrasn0w with the source repo666.ultrasn0w.com and i installed it ultrasn0w but it still gave me could not connect to the cellular data network box. how can i start using my data plan.
     
  2. shippskier thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 26, 2010
  3. shippskier thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 26, 2010
    #3
    cause all you guy have talked about it using tmoble
     
  4. shippskier thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 26, 2010
    #4
    really!? no one knows how? this is the legendary MacRumors forums and they our letting me down
     
  5. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #5
    Its only been 45 minutes since your last bump/post.
    You gotta be more patient and have a better attitude IMO.
     
  6. shippskier thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 26, 2010
  7. pixelated macrumors 6502a

    pixelated

    Joined:
    Oct 21, 2008
    #7
    Are your APN settings correct?
    I think iPhones can only use T-Mobiles edge service in the US.
     
  8. Imsuperjp macrumors 6502

    Joined:
    Apr 9, 2010
    #8
    You don't need to unlock to use an AT&T data plan on an AT&T iphone
     
  9. shippskier thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 26, 2010
    #9
    its not a iphone line. my friend gave me his old iphone 3g and i am able to use the phone,messaging,mms, and wifi but i just jailbroke it and went to att and added a data plan. its giving me that i could not connect to cellular data network
     
  10. pixelated macrumors 6502a

    pixelated

    Joined:
    Oct 21, 2008
    #10
    If its a problem with your data package shouldn't AT&T fix it? Don't know why you would need to unlock.
     
  11. Imsuperjp macrumors 6502

    Joined:
    Apr 9, 2010
    #11
    Well add an iPhone data plan then. Sooner or later, AT&T will do it for you
     
  12. shippskier thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 26, 2010
    #12
    im on a family plan and right now my plan only costs 10$ a month and i just went in and added a data plan for 15$ a month. i want to save money 25$ is a lot better than 104$. i just want to be able to use that data plan. will 3g unrestrictor work?
     
  13. Imsuperjp macrumors 6502

    Joined:
    Apr 9, 2010
    #13
    AT&T will know what phone you are using by the imei so they will switch you to the correct plan
     
  14. shippskier thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 26, 2010
    #14
    ok thanks for the help. so the only way to get a data plan on jailbreak is through t-moble? cant do anything through att
     
  15. TMar macrumors 68000

    TMar

    Joined:
    Jul 20, 2008
    Location:
    Ky
    #15
    OMG. You need to get in contact with AT&T and have them fix it for you. Call 611. The problem is on their end, not with your phone or jailbreak.
     
  16. shippskier thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 26, 2010
    #16
    are you ****ing with me?
     
  17. TMar macrumors 68000

    TMar

    Joined:
    Jul 20, 2008
    Location:
    Ky
    #17
    NO?! If my cellular data wasn't working they would be the first person I questioned about it. You only need the unlock, aka ultrasn0w, if you plan on using it on a carrier other then AT&T. Being as how your on AT&T you don't need it.
     
  18. Rajani Isa macrumors 65816

    Rajani Isa

    Joined:
    Jun 8, 2010
    #18
    So you can make phone calls, correct?

    And connect to wifi? Just no data?

    Definitely sounds like you need to call AT&T and get them to fix something on their end.

    And for those saying they'll switch him to the right data plan - don't forget AT&T switched their data up. $15 is the entry-level data plan.
     
  19. shippskier thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 26, 2010
    #19
    ok ill call in but when i got the data plan two days ago i just said im on just a regular phone i didnt know if you need something special.
     
  20. pixelated macrumors 6502a

    pixelated

    Joined:
    Oct 21, 2008
    #20
    rather vitriolic, no? ...would you prefer 'sorry we can't help you con AT&T for a cheaper plan'?:rolleyes:
     
  21. TMar macrumors 68000

    TMar

    Joined:
    Jul 20, 2008
    Location:
    Ky
    #21
    You need to be on an iphone data plan.
     
  22. 504A! macrumors member

    504A!

    Joined:
    Aug 4, 2008
    Location:
    New Orleans, LA
    #22
    u dont need to b on an iphone data plan!!!

    all u have to do is edit ur apn by going to unlockit.co.nz from ur Iphone's browser(on WiFi to connect) and install the Att carrier profile:cool:
     
  23. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #23
    This
     

Share This Page