Using prior backup?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by Goodeye, Oct 12, 2009.

  1. Goodeye macrumors 6502a

    Goodeye

    Joined:
    Jan 30, 2009
    #1
    Can I get my prior backup that I did before running Blackra1n on or do I have to do it the old fashion PITA way?
     
  2. thelatinist macrumors 603

    thelatinist

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Location:
    Connecticut, USA
    #2
    I always set up as a new phone. It eliminates all sorts of problems. I only use a backup if I'm restoring to the exact same firmware.
     
  3. Goodeye thread starter macrumors 6502a

    Goodeye

    Joined:
    Jan 30, 2009
    #3
    It technically was but ya it's set up as a new phone and syncing contacts the old fashioned way right now....
     
  4. bytethese macrumors 68030

    bytethese

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Location:
    Cranford, NJ
    #4
    I'd go with the prior back up, I've been using a backup since my original iPhone, 5 iPhone's ago and my iPhone always works flawlessly. :)
     
  5. thelatinist macrumors 603

    thelatinist

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Location:
    Connecticut, USA
    #5
    If you have jailbroken since you made the backup, your firmware is not the same whatever the number in Settings>General>About. That's the whole point of the jailbreak...it fundamentally alters the OS.
     
  6. JUSTQUAN macrumors member

    Joined:
    Jul 3, 2009
  7. mavis macrumors 68040

    mavis

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Location:
    Tokyo, Japan
    #7
    Wirelessly posted (iPhone 3GS (JB3.1, unlocked): Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 3_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/528.18 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile/7C144 Safari/528.16)

    Same here. Unless restoring the backup actually causes problems, you should definitely use it. I always do and my 3GS works great.
     

Share This Page