using Snappy with BiteSMS

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by psywzrd, May 15, 2011.

  1. psywzrd macrumors 68030

    Joined:
    Feb 6, 2008
    #1
    I don't recall having this issue before but I have both Snappy and BiteSMS installed and when I bring up Snappy to take a pic, I can't use the volume buttons as the shutter release buttons because they're assigned to QC in BiteSMS. I want to keep those buttons assigned to QC at all times except for when Snappy is activated - when Snappy is up I want to use the volume buttons to take a picture. Is there a way to do that?
     
  2. psywzrd thread starter macrumors 68030

    Joined:
    Feb 6, 2008
    #2
    In case anyone was wondering, Snappy has now been updated to work with 4.3.3 and it now works with BiteSMS for me. Not sure what they did with the Snappy icon though (it's basically just a plain white square unlesss it's just mine that's like that).
     
  3. h1r0ll3r, May 18, 2011
    Last edited: May 18, 2011

    h1r0ll3r macrumors 68040

    h1r0ll3r

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Location:
    Maryland
    #3
    Hmm...I get the same white icon as well. Ah the joys of bundles. Easy fix.
     
  4. psywzrd thread starter macrumors 68030

    Joined:
    Feb 6, 2008
    #4
    Ok - glad it's not just me. I don't really care about the icon since I don't even use it anyway (I just swipe right to left on my status bar to bring Snappy up). It just seems odd to me though.
     
  5. gouda272 macrumors regular

    Joined:
    Feb 20, 2010
    #5
    i am pretty sure there was an update that states it fixes the white box icon
     
  6. psywzrd thread starter macrumors 68030

    Joined:
    Feb 6, 2008
    #6
    Yup - updated yesterday.
     

Share This Page