Using Tiger discs on VMWare Fusion

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by 156457, Jan 28, 2008.

  1. 156457 macrumors 6502

    Joined:
    Jan 28, 2008
    Location:
    UK
    #1
    Heyy

    I recently purchased VMWare fusion and I've gotta say it's a fantastic app, the unity feature is amazing.

    However, when I bought my iMac (end of dec) I got 3 discs with it, 2 computer restore ones and a leopard DVD because my mac had tiger on it still. I installed leopard on tiger right away. But what I'm wondering is, if I inserted my Tiger disc(s) (titled iMac: Mac OSX install disc one /2nd titled Mac OSX install disc two) would I be able to install tiger on vmware?

    Thanks :)
     
  2. KingYaba macrumors 68040

    KingYaba

    Joined:
    Aug 7, 2005
    Location:
    Up the irons
  3. 156457 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 28, 2008
    Location:
    UK
    #3
    Incase it messes something up?

    I'm not asking people to try it for me, I'm asking people if they know/have tried.
     
  4. ross.32 macrumors 6502

    Joined:
    May 27, 2007
  5. AussieSusan macrumors member

    Joined:
    May 29, 2006
    Location:
    Melbourne, Australia
    #5
    I would doubt it because (AFAIK) VMWare contains an emulated 'BIOS' interface whereas OS X will require an EFI interface.
     

Share This Page