Verbatim Expresscard SSD and wifi issues. Hardware or software issues?

Discussion in 'MacBook Pro' started by moggis2, Nov 13, 2009.

  1. moggis2 macrumors newbie

    Joined:
    Jul 14, 2009
    #1
    Anyone using a verbatim expresscard ssd? I have a 32gb one, and it clashes with my wifi. If I have the card plugged in, I can't use the wireless network, and if I use the wireless network, I can't access the card (and any attempt to do so will automatically crash the wifi as well).

    This is on a late 2008 macbook pro. The problem is there on both 10.5.8 and 10.6.2.

    Would be interesting to hear if anyone else is having the same issues, or if the card is somehow broken (i.e. if I should exchange it for another, or just get a refund).

    (I've obviously contacted the verbatim support, but no reply yet)
     
  2. rozak macrumors newbie

    rozak

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Location:
    Athens, Greece
    #2
    Same problems here, with a Verbatim SSD 64GB on a June 2009 Macbook Pro 17".
    Also, the same problems in an HP Pavillion dv9393 under Windows 7!!!!
    It seems I have thrown 200 bucks in the dustbin...
     
  3. IDANNY macrumors 6502a

    IDANNY

    Joined:
    Dec 26, 2003
    Location:
    Las vegas
    #3
    Did these ever start to work properly? can you use it as a startup?
    Do you have a pic of it plugged in all the way. Does it stick out?
     
  4. cls15 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 22, 2011
    #4
    I have tried 16 and 64 Go Verbatim SSD and have had the same issue with both on snow leopard.
    Don't know if the last maj from apple has resolved that yet.
    For previous question answer, on new MBP (2008 serie), the card perfectly fit in the hole but is not detected at startup to boot on it.
    I'll try it on seven (bootcamp) and post to keep you informed if I have the same.
     

Share This Page