Verifying application error help?

Discussion in 'iOS Programming' started by phlapjack, Sep 20, 2008.

  1. phlapjack macrumors newbie

    Joined:
    Sep 20, 2008
    #1
    Hi All,

    I am getting what seems to be the dreaded "Your mobile device has encountered an unexpected error (0xE800003A) during the install phase: Verifying application"

    In the Organizer application, for the connected Iphone there is a "Console" tab that shows this information after trying to upload the application.

    Fri Sep 19 20:45:01 unknown afcd268 <Error>: user mobile has uid 501

    Fri Sep 19 20:45:01 unknown afcd268 <Error>: mode is 0x41e8
    Fri Sep 19 20:45:02 unknown mobile_installation_proxy270 <Error>: install_embedded_profile: Skipping the installation of the embedded profile
    Fri Sep 19 20:45:02 unknown securityd262 <Error>: mobile_installat270 SecItemCopyMatching: missing entitlement
    Fri Sep 19 20:45:03 unknown securityd262 <Error>: mobile_installat270 SecItemCopyMatching: missing entitlement
    Fri Sep 19 20:45:03 unknown mobile_installation_proxy270 <Error>: entitlement 'get-task-allow' has value not permitted by a provisioning profile
    Fri Sep 19 20:45:03 unknown mobile_installation_proxy270 <Error>: entitlement 'application-identifier' has value not permitted by a provisioning profile
    Fri Sep 19 20:45:03 unknown mobile_installation_proxy270 <Error>: verify_executable: Could not validate signature: e8008016
    Fri Sep 19 20:45:03 unknown mobile_installation_proxy270 <Error>: preflight_application_install: Could not verify /var/tmp/install_staging.AaKxw3/Medical_History.app/Medical_History
    Fri Sep 19 20:45:03 unknown mobile_installation_proxy270 <Error>: install_application: Could not preflight application install
    Fri Sep 19 20:45:03 unknown mobile_installation_proxy270 <Error>: handle_install: Installation failed

    Does anyone have any insights into this? I believe I've followed all of the steps from the Program Portal correctly, but apparently not.

    One point of note, I found one tiny snippet from the Program Portal that talks about HAVING to have an application icon. I don't think I've done anything for the application icon, running the application on the Simulator just shows a white square for the icon.

    Thanks in advance,
    Phillip
     
  2. phlapjack thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 20, 2008
    #2
    fixed it

    After messing with this for way too long, it seems that the Entitlements.plist file needed the "get-task-allow" setting to be set to true (checked). This is different from what the Program Portal says to do, where the Portal says this value needs to be unchecked.
     
  3. thedudeap macrumors newbie

    Joined:
    Nov 26, 2008
    #3
    DUDE! This fixed my problem!!!!!! THANK YOU SO MUCH!! I WORKED ON THIS FOR HOURS!!!
     

Share This Page