Verizon iPhone 5s won't connect to LTE

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by iamMacPerson, Jul 8, 2014.

  1. iamMacPerson macrumors 68030

    iamMacPerson

    Joined:
    Jun 12, 2011
    Location:
    AZ/10.0.1.1
    #1
    So I'm having an issue with my 5s where it won't connect to LTE. I have tried everything, Reset Network Settings, remove/reinsert the SIM, restore via iTunes and DFU restore via iTunes with no luck. Note that both times I did the restores, I set the phone up as new and put no data back.

    Are there any other troubleshooting steps I can try with my iPhone before going to Apple? I already compared it to an iPhone 5 on VZW. The 5 had LTE. My 5s just won't connect no matter where I go.
     
  2. I7guy macrumors G5

    Joined:
    Nov 30, 2013
    Location:
    What Exit?/Saguaro Country
    #2
    Take it to a verizon corporate store. There may be a setup issue on your account.
     
  3. campyguy macrumors 68030

    Joined:
    Mar 21, 2014
    Location:
    Portland / Seattle
    #3
    Late in the day, my service was out in LA and during my connection in SF. Back in PDX, all is working again but just a bit spotty.

    Lots out outages over the past few days, on the East Coast (probably due to the hurricane) - I'm from NY and still can't reach some relatives. SoCal has it's issues too - see http://downdetector.com/status/verizon-wireless
     

    Attached Files:

  4. iamMacPerson thread starter macrumors 68030

    iamMacPerson

    Joined:
    Jun 12, 2011
    Location:
    AZ/10.0.1.1
    #4
    Yeah it was Verizon. Late last night LTE all of a sudden came back. I also noticed that the speeds are faster, so I think we may have gotten XLTE.

    Thank you everyone for your help!!
     
  5. mr99 macrumors 6502a

    Joined:
    Jan 8, 2014

Share This Page