vertical line of cyan pixels

Discussion in 'Mac Accessories' started by bloogersnigen, Dec 6, 2008.

  1. bloogersnigen macrumors regular

    bloogersnigen

    Joined:
    May 15, 2005
    Location:
    Wherever the water flows
    #1
    I have a Mac Pro (2.8 Ghz, 10 GB RAM, ATI 2600) and a Dell 3007WFPH display (30"). Recently a vertical line of cyan pixels appear around the middle of the screen. Is this a problem with the screen or the graphics card? or something else entirely?

    Thanks,
    Ben
     
  2. bloogersnigen thread starter macrumors regular

    bloogersnigen

    Joined:
    May 15, 2005
    Location:
    Wherever the water flows
    #2
    So I unplugged the display (should have done this first) and the line was still there. guess I'll have to send it back.
     
  3. scottydawg macrumors 6502

    scottydawg

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Location:
    Sacramento, CA
    #3
    This is a problem with the screen, stuck pixels. I had a Dell 2408 that had about 4" of those a few months back. They will have no problem replacing the monitor.
     
  4. Solemony macrumors 6502

    Solemony

    Joined:
    Nov 26, 2008
    Location:
    Wonderland
    #4
    It's probably the screen. I had some on my imac before they were like thin vertical lines and there were a couple of those on my screen. It was really annoying. I suggest you might want to send it back and have them fix it for you...
     
  5. cube macrumors G5

    Joined:
    May 10, 2004
    #5
    You will have to try with either another graphics card or another screen at the same resolution.
     
  6. scottydawg macrumors 6502

    scottydawg

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Location:
    Sacramento, CA
    #6
    He unplugged the display and it was still there... don't think a disconnected graphics card would have anything to do with it at that point. :rolleyes:
     

Share This Page