Video Autoplay not working in Facebook

Danny182

macrumors member
Original poster
Oct 18, 2015
58
13
Hello, I had this problem even with my 5s and I still have it with 6S running iOS 9.0.2
The video Autoplay in Facebook doesn't work., and i think it's a problem with my account. When I scroll the feed the video animation doesn't start by itself even if I scroll slowly.
It doesn't work when I'm wifi connected and have 100% battery.
Does anyone have this problem?

ImageUploadedByTapatalk1445409869.832071.jpg
 

Qbnkelt

macrumors 65816
Oct 15, 2015
1,058
994
Mid-Atlantic
Last edited:

Danny182

macrumors member
Original poster
Oct 18, 2015
58
13
I have my Autoplay turned off in FB so I can't really say. However, I have recently read that FB acknowledged an issue with their Autoplay feature that may have been causing battery drain because the videos may have been playing in the background. http://techcrunch.com/2015/10/15/facebook-working-on-fix-for-ios-app-battery-drain-issue/
I suppose there's a FB update coming. Perhaps it will also address your issue?
Thank u for the reply.
I know they have a problem, that's why I have to "force quit" Facebook every time, cuz it's running in background draining my battery.
Anyway I hope they solve even my problem, even if I think they won't. I already tried sending them feedback on my problem.
 

Mujahid.Hussain

macrumors newbie
Feb 21, 2018
1
0
Hello, I had this problem even with my 5s and I still have it with 6S running iOS 9.0.2
The video Autoplay in Facebook doesn't work., and i think it's a problem with my account. When I scroll the feed the video animation doesn't start by itself even if I scroll slowly.
It doesn't work when I'm wifi connected and have 100% battery.
Does anyone have this problem?

View attachment 594316
I
[doublepost=1519237371][/doublepost]I’m also facing the same issue... if your issue is resolved plz assist me.
 
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.