Video problem with bootcamp XP installation

Discussion in 'iMac' started by minras, Jul 12, 2008.

  1. minras macrumors newbie

    Joined:
    Jul 12, 2008
    #1
    Hello,

    maybe someone can help me to found where is a problem, because sometime I need windows xp for special apps and installed it via bootcamp.
    When working in windows after 1-2 hours screen colors washing out and looks like 256 color depth only reboot can help to solve that temporary :(.

    My system is iMAC 24' 2,4Ghz C2D 4Gb RAM, ATI2600PRO 256MB VGA.

    Thanks
     

    Attached Files:

  2. Mitnadev macrumors newbie

    Joined:
    Jul 15, 2008
  3. Muncher macrumors 65816

    Muncher

    Joined:
    Apr 19, 2007
    Location:
    California
    #3
    Firstly, you do not have a 2600 Pro, it's actually an underclocked 2600 xt (which is better).

    That looks like a driver issue! Why don't you guys try installing the newest ATi Catalyst drivers (remember, it is a laptop video card, so you'll want the laptop drivers).

    Drivers are here.
     
  4. Mitnadev macrumors newbie

    Joined:
    Jul 15, 2008
    #4
    There is a special ATI driver for Windows XP via BootCamp. I am using Last version 8.43. Usual ATi driver for 2600XT dont work with XP(BootCamp).
     
  5. Nevpaurion macrumors regular

    Joined:
    May 25, 2008
    Location:
    Seattle/Houston
    #5
    I'm not gonna pretend to know exactly what's going on with that, maybe a video card drive like someone already suggested, but you might wanna also try re installing windows. I had a few problems with my xp partition through bootcamp the first time, and reinstalling it fixed them permanently.
     

Share This Page