Videos app: some videos stream, others don't

Discussion in 'iOS 7' started by Matt T, Oct 6, 2013.

  1. Matt T macrumors regular

    Matt T

    Joined:
    Dec 1, 2005
    Location:
    Australia
    #1
    I have a number of movies and TV shows purchased from iTunes - I can see them all in the videos app but only some of them will play/stream. When I try to play one of these videos, the video opens and looks like it begins to load for 2-3 seconds but then closes and goes back to the video app - the app doesn't crash, the video just opens and then immediately closes. I can download the same videos just fine and watch them after downloading them, but I would really prefer to stream in most circumstances. This happens on both my iPhone 5S and 4th-gen iPad - the same videos stream just fine on my Apple TV.

    Signing in/out of iCloud hasn't helped, and neither has resetting all of my settings. My next step will be to erase and restore my iPhone but does anybody have any tips/ideas before I try that? Anyone else having the same problem?
     
  2. KCBRUIN macrumors newbie

    Joined:
    Oct 5, 2013
    #2
    I posted something similar in another thread with no answer as of yet. None of my purchased movies or shows work over cellular. When ios 7 first went public they all streamed just fine. Now mine loads for a few seconds then goes straight back to the movie poster.
     
  3. Matt T thread starter macrumors regular

    Matt T

    Joined:
    Dec 1, 2005
    Location:
    Australia
    #3
    I'm trying over wifi - I have a data cap so don't stream over the mobile network. Glad to hear it's not just me.
     
  4. KCBRUIN macrumors newbie

    Joined:
    Oct 5, 2013
    #4
    I'm actually shocked at the lack of posts on this as I thought this was a pretty big deal.
     

Share This Page