Vista Fails

Discussion in 'Community Discussion' started by andreab35, Oct 26, 2008.

  1. andreab35 macrumors 6502a

    andreab35

    Joined:
    May 29, 2008
    Location:
    USA
    #1
    My father told me that his computer was running slower than normal. I went to check it out and XP was in fact running unusually slow.
    So, I brought my installation disks over and installed Vista (bad idea) on his computer.
    After 5 hours waiting for the installation to complete, the first happy message I get from Vista was:

    fAIL

    No joke guys, I took the picture with my phone, no PhotoShop or anythig. I thought it was pretty funny. I wonder what the message really means though, because Vista is now running ok... just a bit on the laggy side though. I'm going to buy him some RAM off eBay.

    I can't get him to switch. Maybe I'll surprise him with a Hackintosh one day. :D
     

    Attached Files:

  2. costabunny macrumors 68020

    costabunny

    Joined:
    May 15, 2008
    Location:
    ~/bunny/
    #2
    5Hours OMG what spec is hi PC??

    nice pic tho :) love that lmfto
     
  3. Gray-Wolf macrumors 68030

    Gray-Wolf

    Joined:
    Apr 19, 2008
    Location:
    Pandora, Home Tree
    #4
    I remain skeptical though. Bad Caps and all, not the norm for error messages.
     
  4. andreab35 thread starter macrumors 6502a

    andreab35

    Joined:
    May 29, 2008
    Location:
    USA
    #5
    Wirelessly posted (iPhone: Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5F136 Safari/525.20)

    iMac Knight, I swear to God! My PhotoShopping skills absolutely suck!

    I don't think it's a virus... the OS installation is fresh.
    Just thought I'd give everyone a chuckle of a Vista flaw.
     

Share This Page