Vista loses my Super Drives in my 2008 Mac Pro

Discussion in 'Mac Pro' started by tysontabs, Jun 13, 2009.

  1. tysontabs macrumors member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    #1
    Hi, I wonder if this problem has affected anyone in the past but I, for the life of me can not figure it out.

    I have re-intstlled Vista Business 64 bit already and have had sucess with the computer recognizing them and I can access them but now I cant access them in the explorer windows or eject them at all.

    I have tried to re-install boot camp, tried re-installing the disk drive drivers in control panel but nothing works.

    Dose anyone know where the drivers can be downloaded from directly.

    Thaks!
     
  2. nanofrog macrumors G4

    Joined:
    May 6, 2008
    #2
    You need the Intel AHCI drivers for the ODD to be recognized in Windows. Download.

    Hope this helps. :)
     
  3. tysontabs thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    #3
    thanks for that, I'll download the drivers and try it out! Is the motherboard made my Intel? :apple:
     
  4. nanofrog macrumors G4

    Joined:
    May 6, 2008
    #4
    It's a custom board for Apple, but since the Intel switch, Yup. :D
     
  5. tysontabs thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    #5
    I got it working, I had to fresh-install Windows but hey!;)
     
  6. twoodcc macrumors P6

    twoodcc

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Location:
    Right side of wrong

Share This Page