Vista SP1 install question

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by McShizzel, Nov 22, 2008.

  1. McShizzel macrumors regular

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Location:
    Canada
    #1
    Hi, I have a question regarding having Vista installed on a Mac.

    I plan on purchasing the new Mac Pro whenever that is coming out and I'm thinking of getting Vista Ultimate SP1 (64 bit) now since it's on sale and that way I can stretch out my costs instead of buying everything at once.

    I heard that Vista Ultimate SP1 has problems installing via boot camp and that a good way to get around this is to get the Vista disc without SP1 but that's hard to find. Is it okay to buy Vista SP1 or am I just setting myself up for problems?

    Thanks in advance ;)
     
  2. Infrared macrumors 68000

    Infrared

    Joined:
    Mar 28, 2007
    #2
    I didn't have a problem installing it:

    64-bit Vista Business Retail SP1
    2008 Mac Pro
     
  3. LurchNC macrumors regular

    Joined:
    May 1, 2008
    #3
    I had no problems with Vista x64 Ult OEM SP1. Install went very smooth and runs great.
     
  4. Wolfpup macrumors 68030

    Joined:
    Sep 7, 2006
    #4
    I'd think SP1 would make it easier, if anything. I'm just concerned about Windows on the new non-Intel chipset systems :(
     
  5. McShizzel thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Location:
    Canada
    #5
    Thanks for the replies, I just bought Vista so we'll see how everything goes when the Mac Pro arrives.
     

Share This Page