Visual artifacts with nMP and Chrome in full screen

Discussion in 'Mac Pro' started by fixxolas, Jun 11, 2014.

  1. fixxolas, Jun 11, 2014
    Last edited: Jun 11, 2014

    fixxolas macrumors newbie

    Joined:
    Jun 18, 2011
    #1
    Hi guys,

    I just got my new Mac pro (entry model with 64GB Corsair RAM) and i noticed some visual artefacts when i have Chrome in full screen and scroll.

    See video: http://www.youtube.com/watch?v=ZbUkTLk9GGs

    Has anyone else noticed this?

    On the other hand i would prefer Safari, but i use Chrome at work and i like to synchronise my bookmarks and history. Also i often see the beach ball/fan when i have multiple tabs open in Safari.

    Any thoughts?

    Edit: Using latest version of Mavericks and latest Chrome (version is in the video)
     
  2. Riwam macrumors 6502a

    Riwam

    Joined:
    Jan 7, 2014
    Location:
    Basel, Switzerland
    #2
    ..........................
    I had cloned my previous main volume in my previous large Mac Pro before selling it.
    I made the mistake to delete some old versions of Adobe Apps and then copy the contents of that clone drive to the nMP inner SSD.
    I did not want to install everything from scrap.
    When I then scrolled up and down or right and left some parts of the picture scrolled faster than others, making the display picture tremble.
    It was not artifacts but shaking parts of the overall picture during scrolling.
    I then used another clone of my previous main drive without deleting anything and now I can scroll without any display problem.
    However in my case it was not limited to a certain browser but was general.
    I assume that I had deleted elements I should not have deleted in my first attempt, although don't know what:eek:
    I don't know if this helps you....
    :confused:
     
  3. jlsm511 macrumors 6502

    jlsm511

    Joined:
    Feb 26, 2008
    Location:
    KMIA
    #3
    Just tried on mine, using Chrome Version 35.0.1916.153, and didn't see any artifacts like the ones on your video.
     
  4. fixxolas, Jun 11, 2014
    Last edited: Jun 13, 2014

    fixxolas thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 18, 2011
    #4
    That is strange!

    I'm kind of curious that no one else has experienced this. As you can see it's only on the right side of the screen.
    Alltough i would love to just use Safari i find it somewhat buggy:
    - Swiping to go back quits working now and then
    - Tabs are freezing, or hanging

    The only addons i have is adblock and lastpass
     
  5. serkangunes macrumors newbie

    Joined:
    Oct 30, 2014
    #5
    This happens to me as well.
    It only happens if I am watching an HTML5 video on one screen and browsing on other. I have new MacPro as well. It also happens to my friends as well same problem when watching html5 video only.
     

Share This Page