visual voicemail problem with actually receiving messages

Discussion in 'iPhone' started by waterskier2007, Jun 17, 2009.

  1. waterskier2007 macrumors 68000

    waterskier2007

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Location:
    White Lake, MI
    #1
    so i installed 3.0 and did the benm thing for tethering but i think my visual voicemail got messed up along the way, i can still access it but i am not receiving any new messages the people leave me. the visual voicemail screen is there with all of my old messages but i dont get any new ones. i have had people call and leave messages to test it but i dont get them
     
  2. jecapaga macrumors 601

    jecapaga

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Location:
    Southern California
    #2
    reset your General: Reset: Reset Network Settings and see how that works
     
  3. waterskier2007 thread starter macrumors 68000

    waterskier2007

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Location:
    White Lake, MI
    #3
    thanks but it still doesnt seem to be working
     
  4. Willis macrumors 68020

    Willis

    Joined:
    Apr 23, 2006
    Location:
    What feels like the middle of nowhere
    #5
    which little hack did you do? the IPCC settings or http://help.benm.at/help.php ?

    When I did the IPCC settings and played with them, my voicemail stopped. But with the link off the iPhone, it works fine
     
  5. superxero3 macrumors regular

    Joined:
    Oct 15, 2008
    #6
    in your settings > general > network > cellular data (assuming you have it) change the voicemail from wap.cingular to acds.voicemail (assuming you are on AT&T) and the voicemails should flood in (assuming you have some)

    hopefully this works :)
     
  6. calvy macrumors 65816

    Joined:
    Sep 17, 2007
    #7
    What do I do if I don't have that menu? I realized I was having this problem, and keep seeing this advice, but no one seems to mention what to do when I don't have the Cellular Data menu option any more.
     
  7. superxero3 macrumors regular

    Joined:
    Oct 15, 2008
    #8
    i think this should enable that menu, i stole this from a different thread.

    Go here on your iphone http://tr.im/oGhq , find your carrier, and install the file (your phone will know how to handle it) and that should enable the cellular data setting
     
  8. calvy macrumors 65816

    Joined:
    Sep 17, 2007
    #9
    well i don't understand this. I enabled tethering by visiting that site about 24 hours ago. I just revisited and installed again for AT&T, and immediately my voicemail started working again.
     
  9. Willis macrumors 68020

    Willis

    Joined:
    Apr 23, 2006
    Location:
    What feels like the middle of nowhere
    #10
    Yeah, strange things. Carrier settings had been updated
     
  10. waterskier2007 thread starter macrumors 68000

    waterskier2007

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Location:
    White Lake, MI
    #11
    so as an update, i had installed the 3.0 GM and it worked fine. then i installed the carrier update and tethering profile from the benm site. i didnt notice a problem until my mom said she left me a message and i didnt get it. so i tried a bunch of things but it didnt work. i restored from the apple released version of 3.0 doing a full restore and backup. now i am back to carrier version 4.0 but i still cant get new voicemails. i can see all my voicemails in VVM but i cant get any new ones. any ideas?
     

Share This Page