Visual Voicemail stops working

Discussion in 'iPhone' started by oursfan, Feb 28, 2008.

  1. oursfan macrumors member

    Joined:
    Nov 28, 2007
    #1
    Every day or so my visual voicemail stops working. I can see that I have a message and when I go to check it the voicemail looks like it is playing but there is no sound. If I turn the iPhone off and back on again I can hear the message fine at that point. Not sure what is going on. Anyone else having this issue?
     
  2. cupofjoe macrumors regular

    Joined:
    Feb 23, 2008
    Location:
    Los Angeles, CA
    #2
    No, I can't say I've had this problem at all....

    have you called AT&T about it? :confused:
     
  3. nickspohn macrumors 68040

    nickspohn

    Joined:
    Jun 9, 2007
    #3
    What firmware are you running?

    Try doing a restore in itunes. If that doesn't work, call Apple, because i doubt this an AT&T issue.
     
  4. oursfan thread starter macrumors member

    Joined:
    Nov 28, 2007
    #4
    I will try a restore and see if that helps. This is the third phone that I have gotten from apple due to various reasons. I sure hope this does not continue to be a trend with me....!
     
  5. dangleheart macrumors 6502

    Joined:
    Jun 29, 2007
    #5
    The one problem I have had with VVM is, if I call my own phone number from my iPhone and delete some voice mails through that interface, sometimes VVM gets confused. It thinks that messages I deleted still exists on the voice mail server. Just an annoyance. I just had that happen to me today. Hoping it will go away, otherwise I will have to call CS.
     
  6. Cybergypsy macrumors 68040

    Cybergypsy

    Joined:
    May 16, 2006
    Location:
    Central Florida!
  7. DiamondMac macrumors 68040

    DiamondMac

    Joined:
    Aug 11, 2006
    Location:
    Washington, D.C.
    #7
    I have 1.1.4 now but at 1.1.3 I had this somewhat occur but it was 1-2 a week and only for 10-15 minutes
     

Share This Page