Vmware Fusion 2 Beta 2 & Vista 64 = Slow?

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by MBX, Aug 1, 2008.

  1. MBX macrumors 65816

    Joined:
    Sep 14, 2006
    #1
    i know this isn't the official vmware forum but i thought we can discuss these things here too.

    I have Beta2 running with Vista64 and it seems really sluggish. Running Xp64 on Beta1 was really fast & snappy.

    Now i doubt Beta2 got worse compared to Beta1 since it seems they made even more improvements.

    Can it be it's Vista? I didn't install Sp1 yet, is it that maybe?

    And yes i did install vmware tools.

    Running it on both, Macbook Pro and mac pro with same effects.

    Any ideas?
     
  2. yomibro macrumors regular

    Joined:
    Feb 24, 2008
    #2
    Just downloaded Beta 2 also, like the new improvements that they have made on (allocate 4 processors and change disc size). Haven't noticed any slowdowns on my end.
     
  3. Queso macrumors G4

    Joined:
    Mar 4, 2006
    #3
    I use the beta for both XP SP3 and Kubuntu and both are faster under beta 2 than beta 1. I think it's most likely your Vista that's playing up. Have you installed the latest VMWare Tools?
     
  4. yomibro macrumors regular

    Joined:
    Feb 24, 2008
    #4
    Is your XP SP3 able to use 4 processors? I allocated 4 on my but Windows only is able to see 2.
     
  5. Queso macrumors G4

    Joined:
    Mar 4, 2006
    #5
    No, but that might be because I'm running it on a MBP. You'll have to ask a MP owner :D
     

Share This Page