VMWARE Fusion Question

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by yomibro, Mar 19, 2008.

  1. yomibro macrumors regular

    Joined:
    Feb 24, 2008
    #1
    I was wondering if anyone is having the same issue that I have with Fusion, for some odd reason every time I start up Fusion there are always multiple selections for Bootcamp but only one of them works. If I delete the ones that don't work, shutdown the machine and the next time I start Fusion they appear again. Also I seem to have to re-activate Office every single time I start it, not sure why but this is also becoming a big pain.

    Any ideas?
     
  2. pastrychef macrumors 601

    pastrychef

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Location:
    New York City, NY
    #2
    Yes, that happened to me, too. I never fixed it. I just leave three of them there even though only one works...

    I don't know about Office. I don't have it installed.
     
  3. steveza macrumors 68000

    steveza

    Joined:
    Feb 20, 2008
    Location:
    UK
    #3
    That's odd - I noticed that Outlook (in Fusion) asked for activation last night. I don't have my MBP with me right now but I'll check if it does it again later.
     
  4. yomibro thread starter macrumors regular

    Joined:
    Feb 24, 2008
    #4
    The only thing that I can think why Office keeps prompting me to re-activate could be because I keep deleting the non-usable Bootcamp entries and the system thinks there has been some type of config change big enough to warrant a re-activation request?

    Maybe this bug will be fix in the next Fusion revision.
     
  5. steveza macrumors 68000

    steveza

    Joined:
    Feb 20, 2008
    Location:
    UK
    #5
    Well my Outlook started up without asking for activation so you might be on the right track.
     

Share This Page