VMware Fusion+Windows vista Installation Help

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by sone14, Jan 30, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sone14 macrumors newbie

    Joined:
    Jan 30, 2012
    #1
    Hi I just downloaded windows vista and its in 2 iso's and i tired to install it using the first one and half way through it says please insert disk two... I coudnt find out how to do that since theres no physical disks just 2 iso files


    i deleted that virtual machine, how do i install windows vista with 2 disks im using macbook pro lion :apple: please help i really need vista so i can work on my server thanks!
     
  2. smirk macrumors 6502a

    smirk

    Joined:
    Jul 18, 2002
    Location:
    Orange County, CA
    #2
    Click on the CD icon in Fusion, and choose option "Choose disc or disc image...", then navigate to your disk image.
     
  3. sone14 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 30, 2012
    #3
    thats only for the first one.... when im half way done installing that screen isnt there anymore lol...
     
  4. smirk macrumors 6502a

    smirk

    Joined:
    Jul 18, 2002
    Location:
    Orange County, CA
    #4
    Are you sure? This is on the Fusion toolbar, it's not inside of the VM. It doesn't just go away like that.
     
  5. robbieduncan Moderator emeritus

    robbieduncan

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Location:
    London
    #5
    This seems to be discussion of pirated Windows which we do not allow here. If you can prove otherwise PM me with said proof and I'll re-open the thread.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page