Volume bug screenshot!!!!!!

Discussion in 'iPod touch' started by cky923, Oct 3, 2008.

  1. seamustry macrumors member

    Joined:
    Aug 12, 2008
    #2
    ??? what???

    can't see anything in your post.
     
  2. cky923 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 24, 2008
    #3
    oops i thought i did it right please help me embed the pics!!!
     
  3. Diseal3 macrumors 65816

    Joined:
    Jun 29, 2008
    #4
    Just upload them to imageshack.us and give us the direct link.
     
  4. Ivan P macrumors 68030

    Ivan P

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Location:
    Home
    #5
    If this picture is what I think it is (picture of a speaker with little squares underneath it), then it isn't a bug at all and I wish people would do a search before posting it yet again.

    It's there for when the iPod is connected to a universal dock and also for the 2nd gen touch when using the volume buttons on the side. There's merely also ways to get it to appear without either of those things, though.
     
  5. aethelbert macrumors 601

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Location:
    Chicago, IL, USA
    #7
  6. pismodude2 macrumors 6502a

    pismodude2

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Location:
    MacWorld
    #8
    You know, they should invent a means for people like this to search ahead of time and see if there have been any similar topics before... Oh, wait. :p
     

Share This Page