Volume bug

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by cclloyd, Jun 13, 2012.

  1. cclloyd macrumors 68000

    cclloyd

    Joined:
    Oct 26, 2011
    Location:
    Alpha Centauri A
    #1
    I can't tell what I could've done to cause this, but for some reason, the volume buttons on my phone only change the audio/video volume, not ringer. Any way to find out what is causing that or any way to fix it?
     
  2. stephen1108 macrumors 65816

    Joined:
    Sep 30, 2007
    #2
    Go to sounds, make sure that "Change with Buttons" is on ;)
     
  3. cclloyd thread starter macrumors 68000

    cclloyd

    Joined:
    Oct 26, 2011
    Location:
    Alpha Centauri A
    #3
    There's an option for that? Hm. Apple is a bit more magic than I thought. :p
     
  4. rogerbarrett macrumors regular

    Joined:
    May 22, 2012
  5. labman macrumors 604

    labman

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    Mich near Detroit
    #5
    I would do a full restore and start over. Then you can identify the problem.
     
  6. ZCherub macrumors 6502a

    ZCherub

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Location:
    GA, USA
    #6
    What was the last tweak you installed? Was it working well before then?
     
  7. TriJetHero macrumors 601

    TriJetHero

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Location:
    World
    #7
    if you have SBSettings uou can go to more/mobile substrate addons and turn off all tweaks, see if that helps, if it is fixed, turn on 1by1 to find the exact problem tweak.
     
  8. cclloyd thread starter macrumors 68000

    cclloyd

    Joined:
    Oct 26, 2011
    Location:
    Alpha Centauri A

Share This Page