Volume Key on New Mac Keyboards...?!

Discussion in 'macOS' started by fab5freddy, Jul 3, 2008.

  1. fab5freddy macrumors 65816

    fab5freddy

    Joined:
    Jan 21, 2007
    Location:
    Heaven or Hell
    #1
    Does anyone know how to use the
    Volume Keys on the new Mac Keyboards ?

    They are at F11 and F12 keys,

    but they are not working, i can only get
    Dashboard and Desktop to work.....not volume!

    Please Help ! thanks, FF
     
  2. chscag macrumors 68000

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Location:
    Fort Worth, Texas
    #2
    Works fine on my MacBook. Did you update the firmware for the aluminum keyboard? Check to see....

    Open System Preferences and click on software updates. Then click on the tab that says installed updates. You should have a firmware update 1.0 installed.

    Regards.
     
  3. soberbrain macrumors 65816

    soberbrain

    Joined:
    May 9, 2008
    #3
    System Preferences -> Keyboard & Mouse

    Uncheck "Use all F1, F2, etc. keys as standard function keys" so that the special features on the keys are always on
     
  4. teh0ne macrumors newbie

    Joined:
    May 9, 2008
    #4
    I'd say the poster above has the winner, but you should also CHECK and then UNCHECK the option in sys preferences --> keyboard for "use all F1, F2, etc as standard function keys"
     
  5. fab5freddy thread starter macrumors 65816

    fab5freddy

    Joined:
    Jan 21, 2007
    Location:
    Heaven or Hell
    #5
    Forgot to mention,
    i am using a Mac Pro with the new aluminum keyboard...
     
  6. Julien macrumors G3

    Julien

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Location:
    Atlanta
    #6
    Are you also using S/PDIF (Digital out)?
     

Share This Page