VPN Exploit Not Working In Absinthe

lisalover1

macrumors newbie
Original poster
Jul 29, 2011
23
0
I have been trying to get the Absinthe Jailbreak Tool working on my iPhone 4S, but it hasn't been working all that well. It worked on my first try with my iPad 2, but not with my 4S (32GB, 5.0.1). It seems that either one of two things happens when I try to jailbreak:

1. Everything goes fine until the final step when it asks me to turn on VPN and wait for the "Configuration Error" message. I get the message, and select "ok", but nothing happens after that. The actual Absinthe app doesn't do anything upon loading, either.

2. Everything goes fine until the reboot step. I have to reboot the device manually, and then at the last step, when I try to activate VPN, it shuts off VPN immediately after. The Absinthe app loads and reboots the device, but Cydia is not installed and nothing changes.
 

kalex

macrumors 65816
Oct 1, 2007
1,330
56
do u have any custom entries in VPN settings on the iphone?
u can restore in itunes, jailbreak then restore from backup
 
Comment

lisalover1

macrumors newbie
Original poster
Jul 29, 2011
23
0
do u have any custom entries in VPN settings on the iphone?
u can restore in itunes, jailbreak then restore from backup
No, I've never messed with the VPN settings. So, I have to erase all the data from my iPhone for this to work? :S
 
Comment

kalex

macrumors 65816
Oct 1, 2007
1,330
56
its possible. if you backup up your phone in itunes before restoring then after u restore from backup your phone will be same as it was before restore.
 
Comment
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.